+98 021 7786 8264 info@ayandehspain.com

      اخذ اقامت اسپانیا در هنگام مهاجرت به اسپانیا 2018 و پس از گرفتن وکیل مهاجرت از طرق مختلف اتفاق می افتد، اگر شما متقاضی اخذ اقامت اسپانیا هستید و اگر در باب زندگی در اسپانیا اطلاعاتی کسب کردید و یا نیاز به اخذ اطلاعات دارید وب سایت آینده اسپین را جهت اخذ اقامت اسپانیا ، هزینه های اقامت در اسپانیا بررسی کنید ، یکی از بزرگ ترین سوالات شما متقاضیان اخذ اقامت اسپانیا این است که آیا سرمایه گذاری در اسپانیا ، تحصیل در اسپانیا ، کار در اسپانیا ، ازدواج در اسپانیا و یا تولد فرزند در اسپانیا و یا خرید ملک در اسپانیا ، مهاجرت توریستی به اسپانیا ، اخذ اقامت های کوتاه مدت اسپانیا کمکی به اقامت دائم در اسپانیا می کند یا خیر؟

      اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک

      در زمینه اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک اگر شما یک ملکی را در اسپانیا خریداری کنید به شما ابتدا اقامت یکساله می دهند و شما می توانید زندگی بکنید و مادامی که شما در اسپانیا طی  آن یکسال اقامت دارید می توانید در رفت و آمد باشید اما در  هر شش ماه  باید نود روز در اسپانیا حضور داشته باشید. ولی این نود روز میتواند بصورت یکپارچه نباشد.

      یکی دیگه ازقواعد مهم در زمینه خرید ملک در اسپانیا جهت اخذ اقامت اسپانیا این است که شما منطقه ی مورد نظر را انتخاب کرده باشید و مبلغ مشخصی را به حساب دولت واریز نمائید ، ابتدا پروسه ی اداری اش را طی نمائید ، مدارک مورد نیاز و تاییدیه و ترجمه ها را تهیه نمائید و تاییدیه و تکمیل نمائید و سپس با یک وکیل اداره ی مهاجرت اسپانیا ارتباط برقرار نمائید تا کار شما را انجام دهد یا مشاوره اخذ نمائید .

      اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری

      اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری زمانی صورت می گیرد که شما قانونا توانایی سرمایه گذاری در اسپانیا را بدون این که مدارک شما کم و کسر باشد یا خدای نا کرده جعل باشد می توانید انجام دهید البته اگر تخلفی صورت بگیرد پیگرد قانونی هم دارد. اگر در مدارک شما تخلفی صورت  بگیرد و یا شما با شخصی که تخلف می کند و خودش را اشتباها وکیل اسپانیایی معرفی می نماید یا وکیل اداره ی مهاجرت اسپانیا معرفی می نماید  کار بکنید و پول شما اتلاف شود و  شما به مشکل حقوقی و قانونی بخورید به هیچ عنوان دولت اسپانیا پشتوانه مالی شما را گارانتی نمی کند.

      بنابراین دقت نمائید با مسئولیت خودتان دارید اقدام به سرمایه گذاری در اسپانیا می نمائید اما سوال اصلی این است که آیا سرمایه گذاری در اسپانیا منجر به اخذ اقامت اسپانیا می شود که باید در پاسخ گفت که طی  یک پروسه ی قانونی بعد از پنج سال شما میتوانید به مرحله ی شهروندی و اقامت دائم اسپانیا برسید و اما کمی قواعد پیچیده و حساس هست که حتما نیاز به مشاوره با افراد آشنا با قوانین مهاجرت اسپانیا دارید. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاوره آینده اسپین تماس حاصل نمایید.

      اقامت اسپانیا از طریق تحصیل

      در مورد اخذ اقامت اسپانیا از طریق تحصیل در دانشگاه های اسپانیا ، عموما اگر شما در کشوری که در اتحادیه ی شنگن و در اتحادیه ی اروپا عضو هست نیازمند اخذ اقامت هستید حتما باید پس از تحصیل به دنبال کار بوده و پس از اخذ یک شغل حتما به پرداخت مالیات بپردازید و در زمینه ای که فعالیت خودتان هست و تخصص دارید فعالیت داشته باشید تا بتوانیدبه اقامت اسپانیا برسید ، ابهام یک سری از دانشجویانی که در اسپانیا تحصیل می کنند این است که اگر ما زبان اسپانیایی ندانیم با وجود اینکه ادامه ی تحصیل دادیم آیا می توانیم به اقامت و کار در اسپانیا برسیم با خیر ؟

      باید در پاسخ گفت بلی می توانید ، اما حتما اخذ اقامت اسپانیا بعد از تحصیل نیازمند این است که شما یک شغل  صحیح و درست با میزان سرمایه مشخص پیدا بکنید و آن کار خلاف و  یا اصطلاحا کار سیاه نباشد ، بنابراین اخذ اقامت اسپانیا از طریق ادامه ی تحصیل در این کشور یک فرایند مشخص دارد .

      اقامت اسپانیا از طریق ازدواج

      در صورتیکه شما اسپانیایی نیستید و وارد این کشور میشوید از طریق تحصیل یا به صورت یک توریست یا به شکل یک سرمایه گذار اگر با یک تبعه ی اسپانیایی ازدواج نمائید پروسه ی حقوقی وجود دارد که بتوانید در حقیقت به اخذ اقامت اسپانیا برسید و نیاز به یک وکیل اسپانیایی دارید، اخذ اقامت اسپانیا از طرق ازدواج گاها شما را دچار گمراهی می نماید چون بسیاری از افراد این روزها در اروپا مشاهده می شود که به شکل غیر حقیقی با نیت اخذ پول ها و اخاذی هایی که الان از شما می شود با پاسپورت های تقلبی به نوعی با شما تماس برقرار کرده و به شما پیشنهاد می کنند که با آنها ازدواج نمایید تا بتوانید به اخذ اقامت در اسپانیا برسید.

      به شما توصیه می شود به هیچ عنوان فریب این افراد را نخورده و پروسه را حقوقی و قانونی پیش ببرید تا دچار مشکل نشوید چون تبعات و آثار حقوقی منفی آن ممکن است ماه ها و یا حتی تا سالها شما را تحت الشعاع قرار بده و شما نتوانید به اخذ اقامت اسپانیا و یا هر کشور دیگه ای برسید و به عنوان متخلف دستگیر بشوید .

      اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج تنها با ازدواج با تبعه ی اسپانیایی ممکن است اما برای هر شخصی این امکان پذیر نیست ، گاها در برخی از سایت ها مشاهده می فرمائید که اگر شما با یک تبعه ی اسپانیایی ازدواج نمایید به شما اقامت نخواهند داد ، در حقیقت قانون تصمیم می گیرد .

      نمی توان صراحتا اعلام کرد که اخذ اقامت اسپانیا از طریق ازدواج ممکن است یا خیر بنابراین  اگر سوال و یا صحبتی و یا نکته ای است و ابهامی دارید می توانید هم اکنون با آینده اسپین تماس بگیرید تا پاسخ سوالات شما داده شود .

      اقامت اسپانیا از طریق کار

      متقاضی اخذ اقامت اسپانیا از طریق کار در صورتیکه یک شخص حقیقی هستید ، باید شما یک پیشنهاد شغلی از یکی از شرکت ها و کمپانی های اسپانیایی داشته باشید یا کمپانی های چند ملیتی حاضر در اسپانیا که سالهاست که با  یک پیشینه ی معتبر یا مرتب و  دارای اعتبار مشخصی هستند و در خاک اسپانیا فعالیت میکنند  و یک شخصیت حقوقی اسپانیایی یا اسپانیایی و  کشور دیگه ای هستند می توانید اقدام نمائید با داشتن یک پیشنهاد شغلی به سفارت آن کشور در کشور خودتان مراجعه نمائید. گاها  پیش می اید افراد ابتدا یک سفر به اسپانیا دارند و موقعیت های کاری را سنجیده و  یا با شرکت ها صحبت می کنند . در صورت این که شرکت موافقی را پیدا کردند به کشور مبدا خود برگشته و بعد با یک دعوت نامه ی کاری که از آن شرکت اخذ می نمایند به اسپانیا سفر میکنند،جهت اخذ اقامت اسپانیا از طریق روادید کار، اگر شما در خاک اسپانیا به هر نحوی از انحاء حضور دارید و کار پیدا  می کنید و مشغول به کار می شوید ، یعنی روادید دیگری  را به روادید کاری تبدیل می کنید حتما باید با پرداخت مالیات در این کشور خود را به مرحله ی شهروندی اسپانیا برسانید.

       اخذ اقامت اسپانیااز طریق تولد به این ترتیب است که اگر شما فرزندی در اسپانیا متولد کنید چنانکه نظام حقوقی این کشور پاسخ گو نیست امکان اخذ اقامت دائم و  پاسپورت این کشور وجود نخواهد داشت ،دقت بفرمائید اگر به شما اطلاع داده شده است  که کشوری مانند کانادا این امکان را در اختیار شما قرار می دهد که شما با تولد یک فرزند در خاک این کشور به اقامت و تابعیت آن کشور برسید و یا کشوری هم چون برزیل ،کشور  اسپانیا این چنین نیست و در حقیقت قانون این کشور تصمیم گیرنده است و  در حال حاضر در باب اخذ اقامت اسپانیا از طریق تولد نمی تان صراحتا این امر را تسریع کرد که وجود دارد .

      اقامت اسپانیا از طریق پناهندگی

      اخذ اقامت اسپانیا از طریق پناهندگی یکی از اشتباه ترین امور ممکن است . یعنی اگر شما تصور میکنید که با پناهنده شدن در اسپانیا امکان اخذ تابعیت اسپانیا را دارید ابتدا باید به شما عرض نمائیم که این یک امر خطیر و پر ریسک است که حتی به خطر افتادن جان متقاضی هم ممکن است اتفاق می افتد، بنابراین تا زمانی که راههای قانونی وجود دارد نیازی به این امر نیست، گاها از نقطه نظرهای مختلف یک شخصی که اقدام به اخذ پناهندگی در این کشور می نماید تحت فشار قرار می گیرد . نظافت بسیار نامناسب ، وضعیت اعتقادی بسیار سخت و تحت فشار و هم چنین وضعیت شهروندی بسیار سطح پایین از جمله مضرات و عیوب اقدام جهت پناهندگی اسپانیاست که به هیچ عنوان به شما پیشنهاد داده نمیشود.