+98 021 7786 8264 info@ayandehspain.com
      همه چیز در مورد مهاجرت به اسپانیا

      همه چیز در مورد مهاجرت به اسپانیا

      مهاجرت اسپانیا

      مهاجرت اسپانیا به روش های مختلفی انجام می شود که چندان هم سخت گیرانه نیستند اما زندگی در کشوری با فرهنگ، قوانین و آداب و رسوم متفاوت، در صورت نا آگاهی مهاجران کمی سخت خواهد بود. بعضی از کشورها فرهنگ و قوانین مشابهی دارند و برخی دیگر نه، در هر صورت برای مهاجرت به یک کشور لازم است با جو واقعی آن کشور و شرایط زندگی آن آشنا شوید. خیلی از افراد به عکس هایی که در اینترنت و شبکه های اجتماعی می بینند یا چیزهایی که از این و آن می شنوند اکتفا می کنند اما واقعیت زندگی با خاطرات چند روز سفر، چند عکس و اطلاعات گوشه ای از زندگی دوستانمان تفاوت زیادی دارد. اگر می خواهید به اسپانیا مهاجرت کنید، پیشنهاد می کنیم اطلاعات بیشتری درباره این کشور، شرایط زندگی در آن و شرایط و مدارک لازم برای مهاجرت به آنجا کسب کنید.

      آشنایی با کشور اسپانیا و شرایط مهاجران در آنجا

      اسپانیا، یکی از 28 کشور عضو اتحادیه اروپا است که حکومتی پادشاهی دارد و از قوانین کشورهای حوزه شنگن (Schengen) تبعیت می کند. برای مهاجرت به کشورهای حوزه شنگن، اول باید بدون اینکه بیش از 6 ماه پیاپی کشور مقصد را ترک کنید، به مدت  5 سال در آنجا زندگی کنید و بعد برای اخذ مجوز اقامت دائم اقدام کنید. اقامت موقت (تا 5 سال) نیاز به ویزای منطقه شنگن و مدارکی دارد که بتوانند تأمین مالی مهاجران در طول اقامت موقتشان در این کشورها را اثبات کنند.

      شرایط جغرافیایی و آب و هوای اسپانیا

      اسپانیا دارای مساحتی تقریباً نصف ایران و جمعیتی حدوداً 50 میلیون نفری است که از جزایر و سواحل زیادی تشکیل شده است. سواحل اسپانیا از جمله زیبا ترین و پر طرفدار ترین سواحل دنیا هستند و هر ساله گردشگران زیادی از گوشه و کنار دنیا به آن ها سفر می کنند. اسپانیا دارای سه اقلیم آب و هوایی مختلف است که در سه دسته کلی خشک، مدیترانه ای و اقیانوسی قرار می گیرند. شما در اسپانیا می توانید زمستان هایی سرد یا معتدل، آبو هوایی همواره معتدل و مرطوب، کوهستان های سرد، تابستان های داغ و همین طور تابستان های خنک را تجربه کنید.

      شرایط اقتصادی اسپانیا

      سفارت ایران در مادرید، اسپانیا را به عنوان چهاردهمین کشور قدرتمند اقتصادی دنیا، پنجمین قدرت اقتصادی اتحادیه اروپا و چهارمین قدرت بزرگ در میان اقتصادهای حوزه یورو معرفی کرده است.

      کار و زندگی در اسپانیا

      زندگی در اسپانیا، برای ایرانیان راحت تر از مردم کشورهای دیگری مانند انگلستان است. عادت های غذایی مردم اسپانیا به تغذیه مردم ایران نزدیک است. اسپانیایی ها در طبخ غذاهایشان معمولا از گوشت (گاو، ماهی و پرندگان) و سبزیجات استفاده می کنند. شاید بتوان شباهت زیاد غذاهای اسپانیایی به ایرانی را مربوط به زمانی دانست که این کشور جزء قلمرو اعراب بود و در آن زمان از فرهنگ و  رسوم ایران هم تأثیر زیادی گرفت. جالب است بدانید در غذاهای اسپانیایی هم «پلو» وجود دارد و به آن «Paella» گفته می شود. از طرفی مردم اسپانیا هم مانند ایرانی ها وعده نهار را پر و پیمان تر از وعده های دیگر می خورند و در عوض حدود ساعت 10 و 11، یک شام سبک می خورند.

      اسپانیا مردم مهربان و خون گرمی دارد که اغلب آن ها به فرهنگ و قوم آریایی علاقه زیادی نشان می دهند. در اسپانیا آخر هفته ها به سرگرمی و تفریح در سواحل و کافه ها می گذرد.

      شرایط کار در اسپانیا از یک شعار مهم تبعیت می کند: «سخت کار کنید و خوب استراحت کنید»، شعاری که بیانگر همه چیز درباره کار در این کشور است. مردم اسپانیا به خواب نیمروز (بعد از ظهر) اهمیت زیادی می دهند و به همین دلیل خیلی از فروشگاه ها و مراکز آموزشی در ساعات بعد از ظهر خالی از جمعیت هستند. البته این عادت بیشتر بین مردم مذهبی مرسوم است و در مؤسسات، به خاطر ایجاد شرایط کاری راحت، این عادت از سر خیلی ها افتاده است. از دیگر لذت های کار کردن در اسپانیا این است که کارکنان می توانند محل کارشان را برای صرف یک قهوه ترک کنند و بعد از صرف قهوه و یک گپ و گفت کوتاه با همکارانشان دوباره به محل کارشان برگردند.

      معایب زندگی در اسپانیا

      زندگی در هیچ جای دنیا بی عیب و نقص نیست اما بعضی اوقات این عیب و نقص ها غیر قابل تحمل می شوند و بعضی اوقات هم نه، راحت می توان از کنار آن ها عبور کرد. زندگی در اسپانیا هم قطعاً بدی های خودش را دارد که در ادامه این معایب را با هم مرور می کنیم:

      • بوروکراسی و نظام قاعده مند اداری: این ویژگی حکومت اسپانیا به خودی خود مشکلی را برای مردم ایجاد نمی کند اما برای مهاجرین، روند کار را کمی طولانی و سخت می کند چرا که نسبت به برخی کشورهای دیگر، نیازمند ارائه مدارک زیاد و سپری کردن مراحل طولانی تری است.
      • مشکل زبان: با اینکه برای تحصیل در اسپانیا می توانید رشته ها و دانشگاه های انگلیسی زبان را انتخاب کنید اما برای کار و زندگی در این کشور لازم است که زبان اسپانیایی را هم تا حدودی یاد بگیرید.
      • زندگی لاکپشتی: در اسپانیا زمان کمی کند می گذرد. ممکن است با مؤسسه یا فردی رو به رو شوید که ساعت صبحش به 2 ظهر و ساعت بعد از ظهرش تا غروب ادامه پیدا کند. البته چندان هم مشکل بزرگی نیست، سیستمی است که با کمی گذر زمان، خیلی زود به آن عادت می کنید.
      • توریسم در ماه آگوست: اگر به سکوت و آرامش فضای شهری عادت داشته باشید، احتمالاً در ماه اگوست دیوانه می شوید. در ماه آگوست، حجم عظیمی از گردشگران به اسپانیا هجوم می برند که باعث شلوغی و ازدحام زیاد شهر می شود. البته این شلوغی ها فرصتی است برای کارهای مختلف و کسب درآمدهای کلان، فقط باید کمی هشیار باشید.

      مدارک لازم برای درخواست ویزای اسپانیا

      • شناسنامه (ایرانی)
      • گذرنامه با اعتبار 6 ماه بیشتر از مدت ویزای درخواستی به اضافه دو نسخه کپی از صفحات 1 تا 13 گذرنامه
      • دو قطعه عکس رنگی 6*4، حداکثر مربوط به 3 ماه قبل
      • دعوت نامه یا درخواست رزرواسیون هتل و یا مدرکی برای تعیین محل اقامت شما در اسپانیا
      • اسناد مال و شغلی شامل:
      • گواهی اشتغال به کار (حاوی اطلاعات: سمت شغلی، میزان درآمد، کپی سوابق و پرداخت های بیمه اجتماعی به اضافه تاریخ شروع به کار)
      • گواهی از حساب بانکی به اسم متقاضی (حاوی اطلاعات: مبلغ موجودی، تاریخ افتتاح حساب و صورت گردش حساب)
      • بلیط یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به اسپانیا و در صورت نیاز، فاکتور پرداخت شده هتل
      • بیمه مسافرتی

      مدارک لازم برای اخذ اقامت اسپانیا با تمکن مالی

      • شناسنامه متقاضی و افراد تحت تکفل او
      • مدارک مالی برای اثبات تمکن مالی
      • پاسپورت
      • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
      • مدارک شغلی
      • چهار قطعه عکس رنگی
      از صفر تا صد اقامت اسپانیا

      از صفر تا صد اقامت اسپانیا

      اقامت اسپانیا

      کارت اقامت اسپانیا موردی است که هر کسی که قصد مهارج به اسپانیا را داشته باشد به دنبال آن است. اقامت اسپانیا هم مانند کشورهای دیگر، قوانین و اصول خودش را دارد. اقامت می تواند موقت یا دائمی باشد که بسته به نیاز و تقاضای شما، ویزای مخصوص آن برایتان صادر می شود. برای اقامت موقت در کشورهای شینگن، ویزای کوتاه مدت صادر می شود که شامل سفرهای حداقل 90 روزه و حداکثر 5 ساله است. فارغ از اینکه شما کدام را انتخاب می کنید، بهتر است قبل از اقدام به اخذ پروانه اقامت، درباره کشور مقصد و قوانین مهاجرتی آن اطلاعات کافی داشته باشید. در ادامه، اقامت اسپانیا و روش های مختلف آن را بررسی می کنیم.

      آیا اسپانیا مقصد خوبی خواهد بود؟

      برای پاسخ به این سؤال بهتر است کمی با کشور اسپانیا و وضعیت زندگی در آن آشنا شوید. پادشاهی اسپانیا، چهاردهمین اقتصاد بزرگ دنیا، کشوری است مستقل و عضو اتحادیه اروپا که با سه اقلیم آب و هوایی مختلف (مدیترانه‌ای، خشک و اقیانوسی)، هر ساله مهاجران زیادی را از سراسر دنیا به سمت خودش جذب می‌کند. با اینکه ایران در فهرست بیشترین مهاجران اسپانیا قرار نگرفته است اما اسپانیا در سال های اخیر، یکی از مقاصد محبوب مهاجرت ایرانیان به حساب می آید. ایرانی های بی شماری در تکاپوی اخذ اقامت و مهاجرت به اروپا هستند. بسیاری از آن ها، به خاطر شرایط آب و هوایی و وضعیت اقتصادی مناسب، اسپانیا را به عنوان مقصد خودشان انتخاب می‌کنند.

      اسپانیا ، اقامت یا تابعیت ؟

      در یک تعریف کوتاه، اقامت به معنای سکونت در یک کشور و تابعیت به معنای عضویت قانونی در جامعه آن کشور، با حقوق و اختیارات یک شهروند عادی است. در واقع اقامت دائم همان مجوزی است که به افراد اجازه ورود و خروج نامحدود و سکونت دائم در یک منطقه را می دهد که این سکونت دارای شرایط محدودی است. معمولاً افرادی که دارای حق اقامت دائم هستند، از اجازه کار در آن کشور بهره می برند اما حداقل 6 ماه از سال را باید در آن منطقه سپری کنند، در غیر این صورت امکان دارد مجوز اقامت آن‌‌ها باطل شود. مهاجرانی که به اسپانیا سفر می کنند، با 5 سال زندگی بی وقفه در اسپانیا، به طوری که به صورت پیوسته نهایتاً به مدت 6 ماه این کشور را ترک نکرده باشند، می توانند برای اخذ مجوز اقامت دائم در اسپانیا اقدام کنند. ویزای اقامت دائم باید هر پنج سال یک بار و 60 روز قبل از سر رسید انقضای آن، تمدید شود و در غیر این صورت ممکن است به کلی ابطال شود.

      اما تابعیت؛ تابعیت به این معنا است که مهاجر بعد از اقامت دائم بتواند بدون محدودیت، مانند شهروندان عادی و با تمام حقوق شهروندی معمول در آن منطقه، در آنجا زندگی کند.

      اقامت اسپانیا ، از تهران تا مادرید

      برای گرفتن اقامت هر کشوری روش های مختلفی وجود دارد که بر اساس شرایط سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی آن کشور تنظیم می شوند. مثلاً بعضی از کشورها اقامت از طریق پناهندگی را ممنوع و برخی مهاجران را به اقامت از طریق سرمایه گذاری یا ازدواج تشویق می کنند. در این میان، اسپانیا هم روش های مختلفی را برای اخذ ویزای اقامت تنظیم کرده است که شامل اقامت موقت و اقامت دائم می شوند. اگر پیگیر اخبار اخذ اقامت اسپانیا باشید، احتمالاً تا کنون عبارت « اقامت اسپانیا با 25000 یورو » هم به گوشتان خورده است، در ادامه توضیح مختصری درباره این روش و روش های دیگر خواهیم داشت:

      اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

      هرچند یکی از روش های اثبات تمکن مالی، سرمایه گذاری و خرید ملک دست کم 150 هزار یورویی در اسپانیا است اما این امکان را هم دارید که تنها با اثبات توانمندی مالی خودتان در مدت اقامت، نسبت به اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری اقدام کنید. برای اثبات توانمندی مالی روش های مختلفی وجود دارند که همه آن ها شامل یک قانون مشترک می شوند:

      «منبع درآمدی که بتواند در زمان سفرتان به اسپانیا (عدم حضور شما در ایران)، هزینه های شما را تأمین کند.»

      برای اثبات تمکن مالی، لازم است سرپرست خانواده ثابت کند که از طریق یکی از روش های زیر، قادر به کسب درآمد ثابت برای تأمین هزینه های خانواده است:

      • سود حاصل از سهام بورس
      • دریافت اجاره بهای ماهیانه
      • سود سپرده های بانکی
      • حقوق بازنشستگی
      • نامه اداری و…

      اقامت اسپانیا از طریق تحصیل

      شهروندان ایرانی اجازه دارند در تمام مقاطع تحصیلی مدارس و دانشگاه‌ های کشور اسپانیا تحصیل کنند. تحصیل در دانشگاه های اسپانیا هم به زبان انگلیسی و هم به زبان اسپانیایی امکان پذیر است. متقاضیان این روش می بایست ابتدا نسبت به اخذ ویزای تحصیلی اقدام و پس از شروع به تحصیل، برای دریافت کارت اقامت دائم اقدام کنند.

      اقامت اسپانیا از طریق ازدواج

      برای اخذ کارت اقامت از طریق ازدواج، متقاضی باید یک پارتنر یا شریک برای خودش معرفی و مدارک و اسناد لازم، دال بر روابط پایدار با هدف زندگی مشترک و توانایی مالی برای تأمین هزینه های زندگی همسرش را به سفارت ارائه کند.

      اقامت اسپانیا از طریق کار

      برای اخذ اقامت کاری اسپانیا ، متقاضی نیاز به یک دعوت‌نامه یا همان پیشنهاد کار از طرف کارفرما دارد ،به طوری که بتواند از طریق آن وارد اسپانیا و مشغول به کار شود. سپس با زندگی و کار بین 3 الی 5 سال در این کشور و پرداخت مالیات، می تواند نسبت به اخذ اقامت دائم اقدام کند. شاید این روش را بتوان از سخت ترین روش های اخذ اقامت اسپانیا دانست، چرا که برای گرفتن یک موقعیت شغلی، لازم است کارفرما اول به مدت 3 ماه یک موقعیت شغلی را در اسپانیا و سپس به مدت 3 ماه در اتحادیه اروپا آگهی کند و اگر در طول این مدت کسی را پیدا نکرد، می تواند این موقعیت شغلی را به شما پیشنهاد و دعوت نامه را برای شما (به عنوان یک غیر اروپایی) ارسال کند.

      چه چیزهایی باعث ابطال اقامت اسپانیا می شوند؟

      اقامت اسپانیا

      عوامل مختلفی وجود دارند که می توانند باعث ابطال مجوز اقامت دائم در اسپانیا شوند. از جمله این عوامل، عبارتند از:

      • انقضای تاریخ اعتبار مجوز اقامت
      • عدم حضور پیوسته در اسپانیا بیش از 6 ماه
      • عدم پوشش پشتیبانی مالی، وضعیت بهداشت و مسکن مناسب مهاجر در اسپانیا
      • عدم وجود شرایط مساعد برای واگذاری اقامت به متقاضیان
      • عدم اعتبار گذرنامه (مگر در شرایطی که امکان تمدید آن وجود داشته باشد.)
      • آگاهی مسئولین کشور مقصد نسبت به دروغ بودن اطلاعات ارائه شده توسط متقاضی

      در نهایت می توانید به یکی از روش های ذکر شده نسبت به اخذ ویزا، حضور در اسپانیا و تقاضا برای کارت اقامت دائم، اقدام کنید. برای اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به اسپانیا ، زندگی در این کشور و مدارک لازم برای اخذ ویزا ، می توانید این لینک را ببینید.

      اطلاعات تماس سفارت اسپانیا

      • تهران ، دروس، بلوار شهرزاد، خيابان کماسايي، کوچه اول شرقي، پلاک 10
      • 22568681 – 22568682 – 22568683 – 22568684 (021)
      • يکشنبه تا پنجشنبه، ساعت 9 الي 16

      مهاجرت به اسپانیا و  پناهندگی در اسپانیا

      مهاجرت به اسپانیا و پناهندگی در اسپانیا

      مهاجرت به اسپانیا در چند سال گذشته، با توجه به سخت تر شدن قوانین مهاجرتی در کشور های اروپایی دیگر، علاقه مندان زیادی پیدا کرده است. این عدد به قدری چشم گیر است که اقدام به اخذ اقامت اسپانیا نشان بطور مثال عده مهاجرین ایرانی از رقم 4560 ایرانی در سال 2007 به میزان ۱۵۰۰۰ نفر در سال ۲۰۱۷ ایرانی افزایش یافته است.

      این مطلب “مهاجرت به اسپانیا و پناهندگی اسپانیا” صرفا جهت اطلاع شما خوانندگان محترم می باشد و مجموعه آینده اسپین این خدمات را ارائه نمیدهد

      در حال حاضر ۱۳ درصد از کل جمعیت این کشور را مهاجران تشکیل داده اند. جالب است بدانید بین سال های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۸ میلادی، اسپانیا مهاجران زیادی را با آغوش باز قبول کرد و از سال ۲۰۰۸، مهاجرت به این کشور، روند کاهشی داشته است.

      انواع راه های مهاجرت به اسپانیا

      ۱- حقوق مهاجرت به اسپانیا از طریق اعلام پناهندگی

      ۲- مهاجرت به اسپانیا از طریق ازدواج

      ۳- مهاجرت به اسپانیا از طریق کار

      ۴- مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل

      ۵- مهاجرت به اسپانیا از طریق خرید ملک

      ۶- مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری

      البته توجه داشته باشید مهاجرت به اسپانیا از طریق اعلام پناهندگی با مشکلات بسیاری همراه است و افرادی بسیاری نیز بوده اند که حتی نتوانسته اند سالم به خاک اسپانیا برسند. بنابراین شما میتوانید برای مهاجرت به اسپانیا از سایر طرق دیگرمهاجرت به اسپانیا استفاده نمایید

      ۱- تمام افرادی که اقامت اسپانیا رادریافت می‌کنند، باید حداقل ۶ ماه در سال در اسپانیا زندگی کنند.

      ۲- با داشتن اقامت اسپانیا، اگر فرزندانتان در سن مدرسه باشند، باید در اسپانیا به مدرسه بروند.

      ۳- متقاضی بعد از دریافت اقامت اسپانیا حتما باید در اسپانیا ملک مستقل اجاره کرده و یا خریداری نماید.

      راه های متنوع دریافت اقامت اسپانیا

      راه های متنوع دریافت اقامت اسپانیا

      اقامت اسپانیا از مقاصدی است که به تازگی در میا ن ایرانیان طرفدارهای زیادی پیدا کرده است. اسپانیا از لحاظ جمعیت ایرانیان مقیم، رتبه ۲۵ را داراست و حدود ۱۵۰۰۰ نفر ایرانی در آن ساکن هستند. البته وقتی میزان رشد این عدد را با سال‌های گذشته مقایسه می‌کنیم متوجه رشد علاقه برای مهاجرت به این کشور می‌شویم.

      این مطلب “راه های متنوع دریافت اقامت اسپانیا” صرفا جهت اطلاع شما خوانندگان محترم می باشد و مجموعه آینده اسپین این خدمات را ارائه نمیدهد

      پادشاهی اسپانیا شرایط خوبی را برای ساکنانش فراهم نموده و با شرایط قابل قبولی به مهاجران خارجی نیز اقامت می دهد، اما این به آن معنی نیست که بدون داشتن شرایط اولیه ی مهاجرت می توانید به راحتی به اسپانیا مهاجرت نمایید؛ فرد مهاجر باید بتواند هزینه های اولیه ی زندگی در اسپانیا را پرداخت نماید و یا مدرکی دال بر دانستن زبان اسپانیایی داشته باشد و یا مواردی از این قبیل.

      البته درصورت داشتن شرایط دریافت اقامت اسپانیا شما صاحب ویزای شنگن شده اید و می توانید به راحتی در کشورهای حوزه شنگن سفر کنید.

      روش های اقامت اسپانیا

      ۱- اقامت با ازدواج

      ۲- اقامت اسپانیا از طریق تحصیل

      ۳- اقامت اسپانیا از طریق تحصیل

      ۴- مهاجرت پناهندگی به اسپانیا

      ۵- مهاجرت سرمایه گذاری به اسپانیا

      ۶- اقامت اسپانیا تمکن کالی

      7. اقامت اسپانیا تمکن مالی

      8. اقامت اسپانیا از طریخرید خانه

      انواع ویزای اسپانیا

      همانطور که در ابتدای کلام نیز اشاره کردیم اسپانیا جزو کشورهایی است که نیاز به ویزای شینگن برای ورود و خروج دارد اما ویزاهای دیگری نیز برای این کشور تعریف شده که در اینجا مرور کوتاهی بر آن ها خواهیم کرد:

      -ویزای طلایی اسپانیا Golden visa in Spain

      -ویزای ثروت اسپانیا Wealth visa in Spain

      -ویزای سرمایه گذار Investor visa in Spain

      -ویزای تحصیلی اسپانیا

      -ویزای کار اسپانیا

      -ویزای بازنشستگی اسپانیا