+98 021 7786 8264 info@ayandehspain.com

      قانونی

      چگونگی اخذ اقامت از طریق خرید ملک در اسپانیا؟

      انجام آمادگی های لازم در دفتر اسناد رسمی جهت تکمیل خرید یا هر اقدام لازم دیگر مانند تهیه وکالت نامه برای افراد خارج از اسپانیا که به وکیل اختیار می دهد به نمایندگی از طرف خریدار عمل کند.

      مساعدت در تکمیل پروسه و اطمینان از ثبت سند ملکی در اداره ثبت املاک محلی و اینکه ملک بدهی و مستاجر ندارد و نیز پرداخت مالیات های مربوط به خرید

      ارتباط و توافق با فروشنده و/یا وکیل او در رابطه با شرایط خرید و اینکه معامله با قوانین جاری انطباق داشته باشد. اگر فروشنده در اسپانیا اقامت ندارد، وکلای ما اطمینان حاصل می کنند که مبلغ پرداختی پیش از اتمام معامله، به کسی که در این کشور اقامت دارد سپرده می شود که ترجیحا حساب بانکی وکیل فروشنده است

      اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک در اسپانیا انجام می شود. در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است. احتیاجی به زندگی کردن در اسپانیا نیست، تنها باید ملک را در اسپانیا نگاه دارید.

      انجام تحقیقات لازم درباره وضعیت حقوقی ملک و سازنده یا فروشنده آن. در صورت وجود موردی خاص که تصمیم خرید یا شرایط خرید را تحت تاثیر قرار دهد، شما را از جزییات مطلع خواهیم کرد.

      نحوه اقدام مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری ؟

      خرید ملک مسکونی به ارزش حداقل 500,000 یورو.

      سرمایه گذاری یک میلیون یورو به صورت اوراق قرضه دولتی.

      سرمایه گذاری یک میلیون یورو به صورت سهام یک شرکت اسپانیایی.

       مزایای مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری؟

      – امکان گرفتن اقامت برای همسر و فرزندان، حتی فرزندان بالای ۱۸ سال در صورتی که وابسته باشند.

      – امکان گرفتن اقامت برای پدر و مادر متقاضی اصلی.

      – سهولت در تمدید و درخواست اقامت دائم اسپانیا پس از 5 سال (برای دریافت اقامت دائم باید سالانه 6 ماه را در اسپانیا گذرانده باشید در غیر این صورت تنها اقامت موقت شما به شرط نگاه داشتن ملک تمدید خواهد شد.)

       مزایای داشتن ویزای طلایی اسپانیا

      همه ی فرزندان و پدر و مادر سرمایه گذار مجاز به دریافت اجازه اقامت اسپانیا خواهند بود.

      مجوز اقامت اکنون شامل حق کار در اسپانیا نیز میشود.
      افراد متأهل، دیگر ملزم به پرداخت ۵۰۰،۰۰۰ یورو هر کدام به صورت جداگانه نیستند
      که واجد شرایط شوند.
      برای تمدید ویزا، دیگر نیازی به حضور در اسپانیا نیست

      در اسپانیا گذرانده باشید، اقامت دائم اسپانیا را دریافت خواهید کرد. در صورتی که سالی
      شش ماه را در اسپانیا نمانده باشید تنها می توانید اقامت موقت خود را با شرط نگاه داشتن
      ملک تمدید نمایید و به اقامت دائم منجر نخواهد شد.

      در سال ۲۰۱۵ تغییراتی در ویزای طلایی اسپانیا به منظور جذب بیشتر سرمایه گذاران ایجاد شد.
      این ویزا برای دو سال بدون نیاز به تمدید، معتبر است

      در صورت داشتن ویزای طلایی اسپانیا لزومی به اقامت فیزیکی در این کشور برای
      حفظ اقامت موقت نیست.
      در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است.
      احتیاجی به زندگی کردن در اسپانیا نیست، تنها باید سالی یک بار از اسپانیا دیدن کنید. بعد از
      پنج سال در صورتی که ملک خریداری شده در اسپانیا را نفروخته باشید و سالانه ۶ ماه را

      شرایط دریافت شهروندی و پاسپوررت اسپانیا ؟

      در صورتی که طی ۵ سال هر سال ۶ ماه را در اسپانیا بمانید، بعد از ۵ سال به شما اقامت دایم اسپانیا اعطا می شود. اگر نخواهید در اسپانیا بمانید می توانید ویزای موقت خود را تا زمانی که در اسپانیا ملک را نگه داشته اید، تمدید کنید  .

      اقامت دائم اسپانیا به خودی خود به دریافت شهروندی اسپانیا منجر نمی شود. بعد از ده سال زندگی در اسپانیا (هر سال حداقل ۱۷۳ روز) می توان برای دریافت پاسپورت و تابعیت اسپانیا اقدام کرد. دانستن زبان اسپانیایی برای کسب شهروندی نیاز است.

      – حداقل سن متقاضی ۱۷ سال

       – ارائه مدارک مستند جهت حمایت مالی در طول اقامت

       – اثبات برخورداری از سلامت کامل جسمی

       – اثبات نداشتن هرگونه سابقه کیفری

      .

      شرکت آینده سازان مجموعه ای از کارشناسان با تجربه ای است که آماده خدمتگذاری به شما دوستان محترم می باشد.

      هدف ما جلب رضایت شما

      Ayandeh

      Ayandeh Spain

      Main Office

      Street 1

      Teherán